• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Produktkategorier

Dame mannequin med blidt og feminint hoved – kan bruge hovedløs – str. 38

Abstrakt dame mannequin

Dame mannequin “Chili”, som kan fås i 6 forskellige positioner. Mannequinen har vores helt unikke neck-lock system, som gør det muligt at købe andre hoveder til at sætte på. Man kan også helt undlade at sætte et hoved på og istedet bruge den som hovedløs. Standard farven er råhvid/Ivory, men fås også i andre farver.

Højde: 183 cm.

Bryst: 87 cm.

Talje: 68 cm.

Hofte: 88 cm.

Mannequinen leveres med en rund glas fodplade incl. foot og leg spike.

3.174,00 DKK ekskl. moms

Beskrivelse

En abstrakt dame mannequin i et meget feminint og moderne udtryk. Bærer al slags mode og på en meget elegant måde uden at tage fokus fra tøjet.

Denne mannequin har vores helt specielle “neck-lock” system, hvor man meget let kan tage hovedet af og på og derved bruge mannequinen med og uden hoved. Samtidig kan man også købe andre hoveder til denne dame mannequin. Vi har et meget bredt sortiment af hoveder i mange stilarter, så mannequinen let kan tilpasses et butiks koncept og butiks indretning.

Ønsker man mannequinen i en anden farve kan vi omlakere den mod et malertillæg. Vi har vores egen malerafdeling i huset, der har mange års erfaring med omlakering af mannequiner og butiksinventar. Her kan vi tilbyde at omlakere i 700 forskellige farver og overflader.

Yderligere information

Vægt 10 kg

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame mannequin med blidt og feminint hoved – kan bruge hovedløs – str. 38”

Du kunne også være interesseret i…