• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Produktkategorier

Dame mannequin med blidt og feminint hoved – kan bruge hovedløs – str. 38

Abstrakt dame mannequin

Dame mannequin “Chili”, som kan fås i 6 forskellige positioner. Mannequinen har vores helt unikke neck-lock system, som gør det muligt at købe andre hoveder til at sætte på. Man kan også helt undlade at sætte et hoved på og istedet bruge den som hovedløs. Standard farven er råhvid/Ivory, men fås også i andre farver.

Højde: 183 cm.

Bryst: 87 cm.

Talje: 68 cm.

Hofte: 87 cm.

Mannequinen leveres med en rund glas fodplade incl. foot og leg spike.

3.174,00 DKK ekskl. moms

Beskrivelse

Denne abstrakte dame mannequin er én af vores meget eftertragtet mannequiner, da den har et helt unikt og feminint udtryk. Den er meget brugbar i mange butiks koncepter og butiks indretninger, da den passer til al slags mode. Mannequinen præsenterer tøjet på en meget elegant måde uden at tage fokus.

Med vores helt unikke “neck-lock” system giver den en fleksibilitet, da hovedet meget let kan tages af og på og mannequinen derved kan bruges på forskellige måder. Dertil er det også muligt at købe andre hoveder, så man meget let kan skifte udtryk og tilpasse sig tidens trend.

Ønskes mannequinen i andre farver, kan vi omlakere den for et malertillæg. Vi har 700 forskellige farver og overflader, som vi kan tilbyde.

 

Yderligere information

Vægt 10 kg

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame mannequin med blidt og feminint hoved – kan bruge hovedløs – str. 38”

Du kunne også være interesseret i…