• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Tøjstativer til butik

Skal du bruge tøjstativer til butik eller udstilling? Hos European Mannequins finder du et bredt udvalg af tøjstativer, gadeinventar og opbevaringsmøbler til din forretning.

Tøjstativer til butik

Klassiske tøjstativer til butik

Vi er forhandler af klassiske tøjstativer, hvor bundpladen kan males i samtlige NCS farver. Højden på stativet kan justeres og du har mulighed for at bruge dobbelt fronthæng. Stativet fås udelukkende i rustfrit stål. Du kan kombinere stativet med en af vores mange andre varianter.

Er du på jagt efter et tøjstativ ud over det sædvandlige? Vores rumdeler stativ er et fleksibelt system, der kan anvendes til alle varegrupper. Stativet kan bestykkes med hylder, ophæng, fronthæng og varekroge efter ønske. Hele stativet kan males og lakeres efter ønske, så du får et tøjstativ, der passer direkte ind i din forretning.

Køb gadeinventar direkte fra vores webshop

Skal du bruge et tøjstativ til gaden kan du finde vores udvalg af gadeinventar her på vores webshop. Du finder bl.a. et gadestativ med Ø80 ring og 10 cm store hjul. Dette stativ kan justeres i højden og fås fra 2.495 ekskl. A4 skilt.

Du kan også finde et gadestativ med 2 ophæng, hvor du har rig mulighed for at udstille diverse trøjer, T-shirts og jeans. Dette tøjstativ er vores nyeste model og leveres i galvaniseret overflade med en sort pulverlakering. Med dette gadestativ præsenteres varende flot og eksklusivt.

Gadestativ til modebutikker, stort udvalg af gadestativer og badebord, mannequinvogne. Butiksinventar
Gadestativ med underwear, stort udvalg af gadestativ og gadebord, gadekassette og vogne til mannequiner. Butiksinventar
Gadestativer med Jeans, stort udvalg af gadestativ, gadebord, mannequinvogn og gadekassette. Butiksinventar

Et populært valg blandt vores nuværende kundekreds.

Skræddersyet løsninger til erhverv

Når man skal have indrettet sin butik, er det vigtigt at ramme det rigtige udtryk.

Indenfor de seneste par år har vi hjulpet rigtige mange tøjbutikker med at finde deres udtryk. Vi er lagerførende med næsten alt vores butiksinventar, tøjstativer, gadeinventar, reolsystemer og mannequiner. Det betyder hurtig levering og montering.

Langt de fleste tøjbutikker søger fleksible display- og hyldesystemer, der gør du kan tilrette dine vægsystemer alt efter udvalg, kampagner og humør. Vores Flexi system kan bygges op efter ønske, og er et fantastisk udgangspunkt. Så kan du bruge tøjstativer til butik og gade som supplement til dit vægsystem.

Hør mere om vores butiksindretning og inventar

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for butiksinventar og indretning af European Mannequins? Vi tager gerne en uforpligtende samtale via telefon eller email. Udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt.