• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Produktkategorier

Dame mannequin med stilistisk hoved – str. 38

Stilistisk dame mannequin

Dame mannequin “Malou”, som kan fås i 6 forskellige positioner. Mannequinen har vores helt unikke neck-lock system, som gør det muligt at købe andre hoveder til at sætte på. Man kan også helt undlade at sætte et hoved på og istedet bruge den som hovedløs. Standard farven er råhvid/Ivory, men fås også i andre farver.

Højde: 183 cm.

Bryst: 87 cm.

Talje: 68 cm.

Hofte: 88 cm.

Mannequinen leveres med en rund glas fodplade incl. foot og leg spike.

3.174,00 DKK ekskl. moms

Beskrivelse

Dame mannequin i flot skandinavisk design og i et yndefuldt stilistisk udtryk. Kan anvendes til alle stilarter og typer af mode. Har det helt unikke “neck-lock” system som giver en enorm fleksibilitet. Med dette system kan mannequinen anvendes både med og uden hoved. Ønsker man at skifte udtryk på mannequinen kan der købes andre hoveder til at sætte på. Vi har et bredt sortiment af hoveder i rigtig mange stilarter.

Vælger man denne mannequin får man et produkt af høj kvalitet og med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Kombinér eventuelt denne mannequin med andre mannequiner fra samme serie. På den måde kommer der lidt “bevægelse” i butiksindretningen og butiksvinduet samtidig med, at det skaber fokus og opmærksom omkring tøjet.

Yderligere information

Vægt 10 kg

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame mannequin med stilistisk hoved – str. 38”

Du kunne også være interesseret i…