• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Mannequindukke

Den rette mannequindukke i butikken kan bestemme udfaldet. Dine kunders umiddelbare indtryk af din forretning kan defineres af den rette mannequin. Alt efter din stil og indretning, har vi en mannequindukke, serie eller kollektion som passer til dig.

Herre og teenager mannequin

Mannequindukke herre

Patrick, Calvin og Jason. Det er blot nogle af navnene på vores populære mannequin serier. Jason er vores ungdommelige og sportslige mannequindukke herre, der passer ind i butikkerne som gerne vil sende en maskulint indtryk til deres kunder.

Calvin er en af vores naturalistiske serier. Modsat Jason, fås Calvin i en lys hudfarve med ansigt og paryk. Han kan også bruges uden paryk hvis ønsket. Calvin giver dig det klassiske Nordeuropæiske udseende og fås i 4 forskellige positioner.

Den tredje moderne mulighed er Patrick. En trendy og flot løsning med et smart neck-lock system. Det betyder han kan bruges med og uden hoved. Alt efter hvad du er i humør til.

Alle mannequindukkerne leveres med glasplade samt fod og leg spikes til udstilling.

Mannequindukke dame

Sascha eller Diana? Diana er vores smukke og yndefulde mannequindukke dame i et naturalistisk udseende. Hun udstråler en selvsikker og moden dame, der besidder megen karisma og elegance. Diana leveres, ligesom Patrick, med vores smarte neck-lock system. Det gør hun også kan bruges uden hoved, eller du kan bruge et andet hoved på dukken.

Sascha er en stilistisk dame mannequin med make-up. Hun er en smuk og feminin serie, som fås fra blot 2.894 kr. ekskl. moms. Som standard leveres hun i en råhvid farve med make-up, men fås også uden.

En helt tredje løsning kan væres vores moon mannequin serie. Denne ansigtsløse kollektion har i en lang periode været anvendt i H&M og Vero Moda butikkerne. Denne højglans serie kan leveres i alle farver direkte fra egen malerafdeling. Som standard fås kollektionen i en højglans råhvid.

Et populært valg blandt vores nuværende kundekreds.

Flotte mannequiner i størrelse 38

mannequiner anvendt i nyt stort internationalt brands showroom i Bella Centret – Betty Barclay anvender disse design mannequiner fra M-collection

Mannequindukke barn

Vi har adskillige serier af mannequindukke børn. Alt fra legende børn til ansigtsløse moon mannequiner og abstrakte unisex modeller. Ligesom herre og dame mannequinerne, kan disse kollektioner også males og lakeres efter ønske hos egen malerafdeling.

Hør mere om mulighederne

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne? Kontakt vores salgsteam via telefon eller via email. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt.