• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Produktkategorier

Gadekassette

Gadekassette. Flot design og stor robusthed.

Store hjul med bremse.

Der kan tilkøbes A4 skilteholder.

Butiksinventar til gaden. I vores sortiment af SOLID findes ud over gadekassetten også 3 forskellige typer gadestativer og gadeborde med 1 eller 2 metalbordplader.

Gadestativerne findes som en variant med 2 ophængsstænger som er 90 cm. langt, en variant med 1 stang som er 120 cm. lang og et fronthæng stativ hvor der kan anvendes mellem 2-4 dobbelte fronthæng på stativet (det betyder at der eksempelvis kan hænge 8 forskellige bukser varianter (8 forskellige farver).

2.995,00 DKK ekskl. moms

Beskrivelse

Gadekassette fra den kendte gadeinventar serie SOLID

GADEkassette med Robuste hjul – GADEINVENTAR.

Gadekassette kan anvendes til at sælge mange forskellige varetyper. De anvendes til salgs af strømper, tørklæder, undertøj, handsker og mange andre varegrupper

Leder du efter gadestativer med fronthæng præsentation så se mere her: Gadestativ med fronthæng

Vil du se på gadeborde, kan du se et eksempel her: Gadebord

Gadevogne til mannequiner, er den helt nye og nemme måde at flytte udstillingen ud på gaden. Disse gadevogne blev ved vores første levering, hurtigt udsolgt, men er nu på lager igen.

I vores komplette sortiment af gadeinventar, butiksinventar og butiksindretning, kan du finde mange løsninger. Vi levere mange af vores komponenter i alle farver direkte fra vores egen malerafdeling.

Yderligere information

Vægt 25 kg

Du kunne også være interesseret i…