• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Tøjstativ med hylder til gulv

Gulvstativ med mulighed for at indeholde utroligt mange varer på en gang. Alle 4 sider af tøjstativet kan udnyttes. Med ophæng, hylder eller fronthæng.

Et tøjstativ med hylder, som er meget anvendeligt til sko og tøj. Gulvstativet kan leveres i rustfri stål, mens hylderne kan leveres i en NCS farve efter dit valg. Glashylder er også en mulighed.

  • Gulvstativet er her vist uden bestykning
  • Tøjstativ med hylder og ophæng.

Denne fleksible løsninger vores tøjstativ med hylder fra serien ”Trend”. På dette stativ er der mulighed for at anvende væg- og gulvinventar på de samme hylder, ophæng og fronthæng. Ønsker du at se mere til serien ”Trend”, kan du se en af vores butiksindretninger, hvor vi har gjort brug af serien.

Et yderst effektivt tøjstativ idet du kan have mange hængende varer på begge sider og på gavlene. Der kan anvendes hylder i den farve, der passer til din butiksindretning. Vores in-house malerafdeling kan male hylderne i en af mere end 700 forskellige NCS farver. Alternativt kan vi også levere glashylder i stedet for de almindelige hylder.

Dette gulvstativ kan også fås i en større udgave, som leveres med to sektioner. Den større udgave kan nemt bruges som en rumdeler mellem to afdelinger.

Bliv inspireret til nyt butiksinventar

Hos European Mannequins finder du mange spændende ting til butiksindretningen. Vores butiksinventar er altid på lager, og vi alt lige fra klassiske tøjstativer, vægmoduler, mannequiner og udstillingspodier.

Er det stativer til tøj, har vi adskillige fleksible løsninger. Vores klassiske tøjstativ fås i børstet rustfri stål og leveres med en hvid bundplade, som kan males i en farve efter dit ønske. Selv det klassiske stativ er fleksibelt, idet du kan anvende dobbelte fronthæng, så du kan udstille jeans og have op til 8 fronthæng præsentationer på et enkelt tøjstativ.

En anden mulighed er vores t-stativ. T-stativet fås med to arme, og kan justeres i højden. Så kan du på den ene side fremvise bukser, kjoler eller jeans mens du på den anden side har T-shirts og bluser hængende.

T-stativet leveres også i rustfri børstet stål med en hvid bundplade, der kan males efter ønske.

Klassisk tøjstativ

Klassisk tøjstativ

4-armet tøjstativ

4-armet tøjstativ

T-stativ med to arme