• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

4-armet stativ

Fuldfør din butiksindretning med et 4-armet stativ udført i børstet rustfri stål. Bundpladen fås i alle farver.

De 4 arme kan justeres i forskellige højder, og bundpladen fås både med og uden hjul.

Direkte fra vores egen maler afdeling, får du bundpladen i den farve der passer til din butiks interiør. Hold den røde tråd i butikkens indretning med dette 4-armet stativ, som er en del af serien, hvor du også finder vores klassiske tøjstativ og T-stativ.

Dette tøjstativ er af høj kvalitet og fås med en stabiliseringsplade, så de 4 arme ikke hænder skævt, som tilfældigt ofte er ved billige tøjstativer. Så uanset om du har jeans i den ene side og T-shirts på den anden, vil tøjstativet aldrig stå skævt.

Dette 4-armet stativ kan leveres med et A4 skilt med akryl til gulvstativet og giver generelt set meget plads til tøjet. Du har også mulighed for at få tøjstativet med hjul eller gummifødder så stativet svæver et par cm. et gulvet.

Pris for det 4-armet tøjstativ med hvid bundplade: 2.895 kr. ekskl. moms.

Pris for det 4-armet tøjstativ med bundplade i hvid højglans: 3.195 kr. ekskl. moms

Andre tøjstativer til butik i samme serie

I samme stil som dette 4-armet stativ, kan du også få et T-stativ eller klassisk tøjstativ. Alle tre tøjstativer leveres i børstet rustfri stål og med en bundplade, der kan males i en farve efter din smag.

Det klassiske tøjstativ er et hit blandt vores nuværende kunder, og suppleres gerne med det 4-armet eller T-stativet.

T-stativet er til udstilling af tøj i butikken og fås med justerbare arme. Ligesom dette stativ fås t-stativet med eller uden hjul og med forskellige typer af arme. Der kan vælges mellem rette eller sidehængende arme.

Klassisk tøjstativ til butik

Klassisk tøjstativ

T-stativ med to arme

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne? Vi hjælper med mere end blot tøjstativer og mannequiner. Vi er lagerførende, som betyder hurtig levering og udførelse for dig som kunde.