• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

T-stativ med to arme

T-stativ til udstilling af tøj i butikken. Begge arme er justerbare i højden og fås i flere varianter.

Tøjstativet leveres med eller uden hjul og fås med forskellige typer af arme. (Ret arm / sidehængs arm). Ligesom med vores andre tøjstativer, kan bundpladen leveres i alle NCS godkendte farver, mens resten af stativet leveres i børstet rustfri stål.

  • T-stativ med tværgående arme, som derfor er ekstra rummeligt og derfor har plads til næsten dobbelt så mange varer som et traditionelt t-stativ
  • T-stativ med en kombination af fronthæng og en tværarm.
  • t-stativ hvor armene kan indstilles individuelt. Bundpladen kan leveres i alle farver.
  • T-stativ med ophæng som kan indstilles individuelt i højden
  • T-stativet kan bærer dobbelt så mange varer som traditionelle t-stativer

T-stativ i flere varianter

Dette tøjstativ til butik fås med to variable arme, som kan indstilles individuelt og i forskellige højder. Dvs. du kan have kjoler på den ene arm, mens du har trøjer på den anden arm i en lavere indstilling. Du kan vælge mellem et t-stativ med rette arme eller sidehængsarme.

Bundpladen kan leveres i en farve efter dit ønske. Vores in-house malerafdeling kan male pladen i samtlige NCS godkendte farver, så dit tøjstativ passer ind med resten af butikken.

Du kunne også være interesseret i …

Klassisk tøjstativ

Vores klassiske tøjstativ er i samme serie som dette T-stativ, hvor bundpladen kan leveres med samme farvemuligheder. Det klassiske stativ fås med eller uden dobbelt fronthæng. Ved at vælge et eller flere dobbelt fronthæng, får du mulighed for at udstille dine jeans. Et dobbelt fronthæng giver dig chancen for at udstille to forskellige typer af bukser på en gang.

4-armet tøjstativ

Udført i børstet stål og en del af samme serie som t-stativet og det klassiske tøjstativ. Samme farvemuligheder ift. bundpladen, og kommer med en stabiliseringsplade, så de 4 arme ikke hænger skævt, som tilfældet kan være på billige stativer.

Klassisk tøjstativ
4-armet tøjstativ

Bliv inspireret til butiksindretningen

Vi hjælper ofte tøjbutikker med at finde de rette indretningsmuligheder. Vores lagerførende varesortiment betyder hurtig levering og udførelse på ordre. Ved ønske kan vi hjælpe med at udarbejde specielle butikselementer og hele koncepter inden for mode, tøj og sportsbranchen.

Du kan finde inspiration og hjælp til butiksindretningen under fanen Butiksindretning, og læse mere om vores spændende Ready-To-Shop koncept.