• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Klassisk tøjstativ til butik

Et klassisk tøjstativ til butikker, hvor højden kan justeres.

Bundpladen kan leveres i alle NCS farver og males hos vores egen malerafdeling.

Mulighed for at anvende et dobbelt fronthæng, og i tilfælde af stativet skal huse jeans, kan der anvendes 3-4 dobbelte fronthæng. Det giver dig 6-8 fronthæng præsentationer. Et effektivt og billigt tøjstativ til salg af både jeans og trøjer.

  • Tøjstativ som kan leveres i alle NCS farver
  • Stativ med mulighed for at præsentere varerne fra både front og siden.
  • Tøjstativ til salg af jeans
  • Salgsstativet er en ægte salgsmaskine
  • Tøjstativet kan leveres med bundpladen i alle NCS-farver

Klassisk tøjstativ med mange præsentationsmuligheder

Dette tøjstativ i rustfrit stål giver dig mulighed for at justere højden efter ønske, og bundpladen fås i flere farver. Som standard leveres stativet med en hvid bundplade, men vores malerafdeling kan male bundpladen i samtlige NCS farver, så stativet passer ind med resten af dit butiksinventar.

Tøjstativet er en klassiker blandt vores kunder, og langt de fleste tilkøber det dobbelte fronthæng idet det øger præsentationens effekt og dermed også salget. Ved at gøre brug af et 4 dobbelte fronthæng, kan du udstille 8 forskellige typer af jeans, bukser eller lignende.

Husk du har mulighed for at kombinere dette stativ med andre varianter, såsom et 4-armet stativ eller T-stativ. Begge stativer er udført i børstet rustfrit stål, hvor bundpladen kan leveres i samme farve som det klassiske stativ. Også her kan højden justeres, så alle varerne hænger i samme højde i hele butikken.

Du kunne også være interesseret i et tøjstativ til væg

Sammen med dine klassiske tøjstativer, kan det være en god idé at udnytte vægpladsen med et tøjstativ til væggen. Uanset om du er til slanke søjler eller panelplader, har vi en løsning der passer til din butik. ”First” er vores system til din væg, hvor du får en taktfast rytme hen af din væg akkompagneret med flotte horisontale linjér.

Hvis panelpladerne er mere interessante, kan vores system sammensættes i uendelige længder og monteres på en galleri skinne, hvor pladerne efterfølgende skubbes sammen. Systemet starter og slutter med en panelplade på 40 cm.

Slank og elegant vægsystem

Tøjstativ til væg, First

Vægsystem med panelplader

Vægsystem med panelplader

Hør mere om mulighederne

Kunne du tænke dig at høre mere om kombinationsmulighederne? Vi er tilgængelig på telefon og email alle ugens hverdage.