• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Slank og elegant vægsystem "FIRST"

Væginventar systemet “FIRST”. De slanke søjler slår en taktfast rytme hen ad væggen, mens tilbehøret akkompagnerer med horisontale linier.

Hullerne til montering af tilbehøret, er gemt væk på søjlernes baside, så der er dømt visuel ro og fuld flexibilitet.

Vægmodulerne leveres i “40”, “68”, “80” og “136” cm. moduler. Tilbehøret leveres i rustfri overflade, mens hylderne kan være i alle farver.

  • Det flotte butiksinventar system First er her anvendt på hver side af diskområdet. Butiksinventar og mannequindukker fra European Mannequins & Shop. Butiksinventar. Butiksindretning.
  • Butiksindretning - Horsens. Årets butik 2015 er indrettet med butiksinventar systemet
  • Butiksinventar systemet FIRST er anvendt på en stor fotostat
  • Moderne dame butik med nyt design udtryk. Butiksinventar og vægsystem. Butiksindretning
  • Væginventar med flere modulmål

Væginventar “FIRST”

Væginventar fra serien “FIRST” kan kombineres med gulvstativer fra samme serie, og hvor tilbehøret også kan anvendes. Se mere om gulvstativet her: floor-rack-med-2-sektioner/

Vægsystemet er kendetegnet ved at søjlerne fra forsiden fremtår helt rene og uden forstyrrende huller til hylder og ophæng. På bagsiden er der derimod mange huller så den store fleksibilitet stadig er til stede. Dette butiksinventar system skaber et flot butiksdesign.

Vi præsentere den nye og forbedret version af søjlen, som er mere optimal til salg og præsentation af dine kollektioner. Kontakt os for yderligere oplysninger

Vores butiksinventar er meget fleksibelt og alle trækomponenter kan leveres i alle NCS farver og metaldelene og vægsøjlerne er af børstet rustfri stål, som derfor altid vil se pæne ud.

Kontakt os, uanset om du kun ønsker at lave lidt om, eller du overvejer at ændre på hele butikken.

Vi kommer gerne til et møde hvor vi kan tale om jeres ønsker, og måske aftaler vi, at vi laver et 3D tegneoplæg på de ændringer i måtte ønske.

Hvis dette system ikke helt er det du søger så se vores Black-Line indretningssytem, hvor alt findes i sort overflade, mens vores White-Line sortiment har alt i hvid overflade.

Dame butik med nyt design udtryk. Butiksinventar
Modebutik med nyt design udtryk som skandinavisk i udtrykket. Butiksindretning
sort butiksinventar. Butiksindretning

Sorte vægsøjler og nedhængt modul

Klassisk flot butiksdesign i Skandinavisk design. Butiksindretning

Væginventaret med sorte søjler.