• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Tøjstativ i sort og sølv

Tøjstativ i sort og sølv med et designlook, som underbygger dine kollektioners flotte design.

Det er muligt at anvende bundplade til stativet og det findes i to størrelser. Kan også leveres i hvidt. Der kan monteres hjul på stativet, hvis du ønsker at bruge det som center stativ.

  • Tøjstativ i sort og sølv. eller i hvid og sølv

Tøjstativ i sort og sølv.

Design stativer i sort og sølv med en hængehøjde på 150 cm.

Stativet findes i to størrelser. 136 cm. i bredden eller i det mindre stativ som er 70 cm. i bredden.

Pris for stativet som er 70 cm. langt: Jubilæumspris kun D.kr. 1.695,- + moms

Pris for stativet som er 136 cm. langt: Jubilæumspris kun D.kr. 2.045,- + moms

Pris for stativet som er 70 cm. langt: helt i sort eller helt i hvid D.kr. 1395,- + moms

Pris for stativet som er 136 cm. langt. Helt i sort eller helt i hvid D.kr. 2.045,- + moms.

Det er muligt at tilkøbe bundplader til disse design tøj stativer. Som standard kan den sorte bundplade leveres, men fra vores egen malerafdeling kan vi levere alle andre farver (700 forskellige NCS farver i løbet af få dage). Kontakt os for en pris os leveringstid.

Stativerne kan også leveres i hvid direkte fra vores lager, mens vi på ordrer kan levere i andre farver (min. ca. 8-10 stk.).

Se andre varianter:

Vil du se stativet i sort med messing så se mere her.

Vil du se stativet kun i sort vil du kunne se mere her.

Stativerne kan med fordel anvendes samme med de billig bordsæt, som er lavet i samme størrelse metal profiler og som derfor passer sammen. Se mere her.

Hvis du anvender stativerne langs væggene kan de også kombineres med vores vægreoler eller det sorte væginventar, hvor vægskinnerne og tilbehøret alt samme er i den sort overflade.

Se det sorte væginventar her:

Se de sorte vægreoler som kan sammensættes så de passer til dine behove, og bestykkes med de hylder, sidehæng eller fronthæng som du har behov for.

Vi tilbyder at hjælpe med skitsering og evt. 3D tegne dit showroom eller butik hvis du vil anvende vores stativer eller væginventar.

Se et eksempel på et showroom hvor de sort stativer er anvendt med messing.. SE HER:

Har du nogle spørgsmål til produkterne eller til muligheden for at få lavet tegning af dit showroom eller butik så kontakt os på 7025 2585. eller på mail@emshop.dk

Tøjstativ i sort og sølv. eller i hvid og sølv
Designer stativer i messing og sort anvendt i shop in shop løsning

Design stativerne anvendt som væginventar langs ydervæg. Der kan tilvælges bundplader i stativerne og du kan også vælge en tophylde til stativet som vægmonteres. På dette billede er stativet dog vist med messing kappe fremfor den blanke sølv / chrome overflade.

De smalle og bredde stativer anvendt langs væggene i smukke forløb. Der kan tilvælges bundplader og tophylder til vægmontage. Disse hylder kan leveres i alle farver direkte fra vores malerafdeling. Kontakt os for et tilbud hvis du ønsker præcis dine konceptfarver.

lækkert og inspirerende shop in shop område

De smalle design stativer vist sammen med det bredde stativ og butiksreolen som kan bestykkes med hylder, sidehæng og fronthæng.