• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Chili - abstrakt luksus serie

Kvalitets mannequiner i moderne og nutidigt design, der med sine unikke og abstrakte ansigtstræk har et helt stilsikkert udtryk. Så fin og elegant.

  • kvalitets mannequiner til modebutikken, messestand og andre udstillinger
  • Dame mannequin til tøjbutik

Køb vores abstrakte mannequiner “Chili” her i webshoppen

Kvalitets mannequiner – Chili

Chili er en tidsløs abstrakt dame mannequin serie i høj kvalitet. Serien består af hele 7 forskellige positioner af både stående og siddende. Mannequinen har vores helt unikke neck-lock system, hvilket gør det muligt nemt at tage hovedet af og bruge mannequinen som headless.

Køb også andre hoveder til denne serie. Vi har et af markedets største sortimenter af løse hoveder, som kan bruges til flere af vores dame mannequiner. Vi har flere stilarter der alle er tilpasset tendenserne i mode verdenen. Find inspiration i sortimentet af stilistiske hoveder med og uden make up, abstrakte hoveder og de sidste nye i vintage look.

Vores kvalitets mannequiner er populære blandt mange aktører i både den danske men også den udenlandske mode branche.

Vi tilbyder også skræddersyet løsninger til de kunder, der har helt specielle ønsker til både mannequiner og butiksindretning.

Som standard leveres de fleste af vores kvalitets mannequiner i en flot råhvid farve, men de kan også fås i mange andre farver.

Prisen for denne dame mannequin Chili er fra kr. 2.894,-/stk. incl. glas fodplade

European Mannequins & Retail Design
Mannequins in high quality, size 38