• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Indretning af butik i Næstved Storcenter

Den nyåbnede herretøjsbutik i Næstved Storcenter, Mr, er indrettet med shop-in-shop konceptet og med klassisk butiksinventar leveret af European Mannequins.

  • mister herrebutik hvor varerne præsenteres flot og butiksindretning. Skjorte afdelinger
  • Mr. herrebutik med en flot præsentation af eksklusive varer, butiksindretning
  • Nyåbnet mister Mr. herrebutik i Næstved, butiksindretning og butiksinventar
  • mister Mr. herrebutik med god plads. Butiksindretning og butiksinventar
  • mister Mr. herrebutik anvender hvide rumdelere. Butiksindretning og butiksinventar.

Butikken spiller perfekt op til de eksklusive herremærker, som butikken sælger til deres kundegruppe. Indretningen af butikken har haft fokus på den gode eksponering, lækre detaljer og “luft” omkring varerne, så de præsenteres på bedste vis.

Butiksindretningen er spændende og afvekslende da de forskellige tøjmærker har fået hver deres univers, hvor de afspejler det enkelte mærkes brand identitet. Butikken fremtræder lys og overskuelig, mens logoer og udstillinger er med til at orientere kunderne i den rigtige retning.

Væginventar systemet som er anvendt mellem shop-in-shop butiksinventaret er Flexi systemet. Flexi er vores prisvenlige vægsøjle system, som leveres i enten sort eller hvid. Tilbehøret til Flexi er i rustfrit stål, hvor hylderne kan leveres i samtlige NCS farver. Tilbehøret fra vægsystemet kan ligeledes anvendes på et par af vores gulvmoduler.

Levering af tøjstativer og butiksinventar

Ligesom butikskæden Mr, så ligger European Mannequins også vægt på høj kvalitet indenfor sin egen branche.

Overvejer du at lave om i din butik, eller måske åbne en hel ny butik, så kontakt os for en uforpligtigende snak. Vi er lagerførende i et bredt sortiment af butiksinventar, og vores malerafdeling tilbyder stort set alle farver.

Du kunne også være interesseret i tøjstativer til butik

Søger du tøjstativer til butik kan European Mannequins hjælpe dig på vej. Vi har et bredt udvalg af tøjstativer som kan bruges i din butik, og med et bredt tilvalg af gadeborde og gadestativer til fremvisning af tøj på gaden.

Vores udvalg inkluderer også flere populære podier. Disse podier bruges gerne til kampagne områder, hvor du har mulighed for at fremvise nye varer i butikken eller specielle tilbud og udsalg af varer. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.