• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Podie til butikkers kampagne område

Butiks podie til mannequiner og kampagner.

Podier inde i mode butikker, skaber opmærksomhed og dette fokus på tøjet, øger butikkens omsætning.

Anvendelsesområder:

Butiks podierne har stor effekt på omsætningen i din butik. “New arrivals” og “Ugens tilbud” får langt større opmærksomhed inde i butikken. Særligt kan du tiltrække butikkens kunders opmærksomhed, når vore udstillingspodier anvendes i kombination med en eller flere mannequiner. (Se vore mange herre- og damemannequiner).

 

  • Mannequin podie er med til at skabe fokus og dynamik i udstillingen. Butiksinventar og butiksindretning,
  • Salgs podie kan leveres i alle CNS farver, så fantasien sætter kun grænsen ved farvevalget. Butiksinventar og butiksindretning
  • Flotte mannequiner i en speciel grå farver, præsenteres flot på podie i forskellige størrelser. Butiksinventar og butiksindretning
  • De flotte mannequiner præsenteres effektivt på podier i de forskellige størrelser. Butiksindregning og butiksinventar
  • Et inspirerende billede hvor mannequinerne præsenteres flot på et podie eller mange podier i forskellige højder.

Podie til udstilling i tøj butikker

Vore populære podier til fokus og kampagne områder, arrangeres ofte med store og små podier.

Anvendelsesområder:

Shop in Shop kampagner.

“New arrivals” kampagner.

Fokus områder til sæson tilbud.

Vindues udstillinger.

Dagens “prishug”.

Butiks podierne har stor effekt på omsætningen i din butik. “New arrivals” og “Ugens tilbud” får langt større opmærksomhed inde i butikken. Særligt kan du tiltrække butikkens kunders opmærksomhed, når vore udstillingspodier anvendes i kombination med en eller flere mannequiner (Se vore mange herre- og damemannequiner).

Inspirations billeder:

De 3 nederste billeder er inspirations billeder som viser eksempler på kombinationer af forskellige størrelser af podier, som er med til at skabe stemning og få fokus på varerne.

(Længde, bredde og højde) 50 cm. * 50 cm. * 50 cm. og 50 cm. * 50. cm. * 25 cm., som er anvendelige til alle mannequiner.

Stort podie i størrelse 160 cm. * 100 cm. * 25 cm. som evt. kan kombineres med de mindre podier, og hvor der evt. kan monteres ophæng med variabel højde til hængende varer, og du opnår et effektivt kampagne område / salgs Ø.

Podierne kan leveres i alle NCS farver direkte fra vores egne malerafdeling.

Ved større antal, kan der naturligvis produceres podier i specielle højder og bredder.

Priseksempler for træpodierne i malet overflade: Kontakt os vedr. farve.

50/50/50 kr.: 1250

50/50/25 kr.: 1450

160/100/25 kr.: 3495

Udstillings podierne fremstilles og males i Danmark. European Mannequins har eget professionelt malerværksted. Det er derfor muligt at få podierne produceret i eksempelvis tøjkæders logofarve.

Tøjbrands kan få leveret små færdige udstillinger med eget logo til anvendelse inden for shop in shop løsninger. Vore kunder forespørger mange forskellige løsninger. En meget populær “kampagne podie” løsning er 3 podier, hvor det ene anvendes til en mannequin, der kombineres med 2 andre podier, hvor kampagne tøjet er lagt frem.

Både herretøjs- og dametøjs butikker kan med fordel anvende vore butiks podier, der fås i stort set alle farver.

Podierne er fremstillet i Danmark og malet på eget professionelle malerværksted. Vi kan derfor stå inde for kvaliteten og den maling der er anvendt på butikspodierne.

Shop in shop løsninger kan med stor fordel anvende mindre podie løsninger med f.eks. et podie til en mannequin og et til præsentation af tøjet. En billig og effektiv løsning på mindre shop in shop præsentationer eller kampagner.

Stående mannequin dukke Theo.
mannequins podie, hvor toppladen kan leveres i forskellige farver og materialer.