• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Flot ny damebutik indrettet i Roskilde

Flot ny damebutik åbnet i den gamle apotekerbygning på Gågaden i Roskilde.

Butikken er indrettet med bla. det sorte minimalistiske indretningssystem Black-Line og med det eksklusive Rustfrie væginventar system “FIRST”. FIRST systemet er kendetegnet ved at fleksibiliteten sidder på søjlernes bagsider, så vægsøjlerne står helt rent i udtrykket. Black-Line systemet har et stort og bredt sortiment hvor alt findes i den sorte overflade.

Flot ny damebutik indrettet i Roskilde

Den flotte nyindrettede damebutik i Roskilde gågade er beliggende i den tidligere Apotekerbygning ikke så langt fra Domkirken.

I butikken er der anvendt designer mannequiner fra M-Collection i både en lys Ivory farve og i mat sort overflade. Se yderligere oplysninger om disse fantastiske mannequiner her:

Butikken er indrettet med inventar fra henholdsvis vores Black-Line inventar konceptet. Hvor alt leveres i den sorte overflade (se mere her:). Og fra det eksklusive inventar system First (se mere her:) som er lavet i børstet rustfrit stål som er tidsløst og hvor hylder, bordplader og stativernes bundplader er malet i den flotte og feminine konceptfarve.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller hvis du selv overvejer at åbne ny butik eller vil lave om i din nuværende.

Vi har et stort udvalg af forskellige inventar systemer, og vores malerafdeling tilbyder mere end 1000 forskellige farver på diske, hylder, mannequiner m.m. Vi tilbyder alle NCS-farvekoder og alle RAL-farvekoder.

De eksklusive design mannequiner i str. 38 fra M-Collection er anvendt sammen med shoppen fra MOS MOSH

Det eksklusive væginventar anvendt sammen med den flotte konceptfarve som hylder, podier og bordplader er malet i.

De sorte design mannequiner er anvendt sammen med Black-Line inventar systemet.