• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

butik med New Yorker vinduer som rumdelere

Flot ny indrettet koncept butik indrettet i Ballerup Centret.

Butikken er bl.a. indrettet med New Yorker vinduer som rumdelere mellem de forskellige afdelinger.

butik med New Yorker vinduer som rumdelere

Denne flotte butik er beliggende i Ballerup Centret.

Karakteristisk for butikken er de store New Yorker Vinduer som bruges til at skabe flere forskellige afdelinger i butikken.

Vi kan få produceret New Yorker vinduer i præcis den størrelse som passer til dig lokale. En del af vores kunder ønsker at producere dem uden glas. På den måde er det billigere og samtidig slipper de for eventuelle genskær fra lamperne i butikken.

Butikken er indrettet med det eksklusive inventar system “FIRST” i børstet rustfrit stål. Fleksibiliteten i vægsystemet sidder på bagsiden af vægsøjlerne med de mange huller til hylder, sidehæng og varebomme til fronthæng og varekroge. Systemet fremstår derfor helt rent i udtrykket. Se mere om systemet FIRST her:

I butikken i Ballerup er der anvendt mannequiner fra vores Moon serie i hvid højglans. Se mere her: De flotte mannequiner kan mod et mindre tillæg leveres i alle RAL og NCS farver. Kontakt os hvis du vil  se eksempler på sorte, grå, lyserøde moon mannequiner.

Hvis du overvejer at lave om i din butik eller du overvejer nye mannequiner så kontakt os og få et tilbud. Hvis du ønsker at vi skal hjælpe med at indrette din butik så har vi også meget stor erfaring med det. Vi kan samtidig tilbyde 3D tegninger af din nye butik.

New Yorker vinduer adskiller de forskellige afdelinger i butikken. Siddende mannequiner er med til at præsentere tøjet på en flot og lækker måde.

New Yorker vinduerne adskiller Mos Mosh afdelingen fra resten af butikken

Stor butiks disk i egetræ og sort giver god plads til at afslutte handlen.

Det eksklusive væginventar “FIRST” giver et lækkert udtryk sammen med de koncept farvede hylder.