• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Tøj stativer med hjul

Forskellige typer design tøjstativer med hjul som kan anvendes i butikken eller i Centre. Stativerne leveres også i sort overflade.

Center stativer som anvendes i butikken eller ved præsentation af varer i Centrets gangarealer. Stativerne kan også kombineres med vores sorte gadestativer.

  • Hvidt gadestativ og hvidt gadevbord
  • Gadestativer og gadeborde sortiment

Tøj stativer med hjul

Vores forskellige typer designer tøj stativer leveres i hvid og sort overflade og kan som på billederne anvendes med hjul, eller på stilfod, hvis du ikke ønsker en løsning med hjul.

De to typer stativer i en længde på 70 cm og 138 cm. vil det være muligt at opgradere, så de får et endnu mere eksklusivt og lækkert udtryk med både en bundplade og bøjlestænger i enten messing eller med en blank crome overflade. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Stativet med den skrå profil har med hjul en hængehøjde på ca. 145 cm. og er 80 cm. bredt. Tøjstativet giver et lækkert udtryk som adskilder sig fra stativer med lige profiler.

Stativerne på 70 cm. og 138 cm. bredde har en hængehøjde på ca. 156 cm. når stativet har hjul på, og hvis stativet anvendes uden hjul er hængehøjden ca. 150 cm.

Det vil være muligt at anvende skilteholder på stativerne.

Vores 3 typer gadestativer er naturligvis også med hjul hvor de alle leveres i den sorte overflade. Gadestativet med 2 stk. ophængs stænger leveres også som noget nyt i den hvide overflade. Se vores gadeinventar her:

Vi producere også special stativer til både shop in shop løsninger og til større enkelt stående projekter. Kontakt os hvis du har ønsker til special lavede stativer.