• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Stativ med hylder

Stativ med hylder kombineres flot med de to designer tøjstativer.

Stativerne leveres også i den sorte overflade fra Black-Line sortimentet.

Stativ med hylder

Stativet som også leveres med hylder kan kombineres med tøjstativerne som vist på det øverste billede. Alt leveres som standard i sort og hvid overflade.

Hylder og bundhylder kan mod et tillæg leveres i alle NCS og RAL farver (der findes mere end 1000 forskellige farver), så du kan her få dit koncept farve, hvis du ønsker det.

De store sorte stativer med hylder er anvendt i en stor 500 kvm. ny multibrand butik som er indrettet med mange shop in shop områder. Stativet med og uden hylder er anvendt som præsentation af varer og som adskillelse med de forskellige shopper.

Stativ kollektionen kan også leveres i den sorte overflade. Se hele det sorte inventar i Black-Line sortimentet. Væginventar, reoler, stativer, borde, butiks diske og gadeinventar.

Se standard stativerne i sort med messing bøjlestang fra samme familie uden hylder her: Tryk her.

De hvide designer stativer kan du se mere til her.

Alle stativerne kan leveres helt i sort eller helt i hvid. Der kan desuden tilkøbes bøjlestænger i messing eller chrome. Stativerne kan også leveres som en variant med og uden bundhylde. Og til sidst kan vores malerafdeling tilbyde at male bundhylden i præcis den farve du måtte ønske (mod et tillæg)

tøjstativ sortiment

Stativerne leveres også i sort overflade og med sorte hjul.

stativ med hylder

Flot stativ i sort og messing med hylder. Her er det brede stativ vist på billedet. Stativerne er anvendt i en ny stor 500 kvm. stor multibrand butik

stativ vmed hylder

Flot designer stativ med hylder. Leveres også i en kortere version og i hvid overflade. Kontakt os for yderligere oplysninger.