• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Sophia Grey moon mannequin

Dame moon mannequin i en flot dyb grå farve, som giver en helt unik udstråling. Den er stilfuld og elegant og lever helt op nutidens mode. Denne serie består af flere forskellige positioner.

  • Sophia Grey moon mannequin - faceless manenquins
  • Sophia Grey moon mannequin - faceless mannequin

Køb vores mannequiner Sophia Grey her i webshoppen

Sophia Grey moon mannequin. Abstrakt mannequin – flere muligheder i én mannequin

Sophia Grey moon mannequin / faceless mannequin er en dame serie med vores helt unikke og fleksible neck-lock system, der gør det muligt at tage hovedet af, så mannequinen kan bruges som en hovedløs.

Eller køb et nyt hoved til mannequinen. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer af løse hoveder, der let sættes på. Se eksempler her på denne dame mannequin, men med andre hoveder – Chili Grey, Malou Grey, Claire Vintage.

Ønskes anden farve på vores Sophia Grey moon mannequin, kan vi tilbyde at omlakere til anden farve mod et malertillæg. Vælg mellem 700 forskellige farver og overflader.

Butiksindretning i 3D

Har du brug for gode råd og vejledning til indretning af din butik, så har vi indretningsarkitekter der kan være behjælpelige. Vi har mange års erfaring i butiksindretning, udvikling af butiksinventar til butikken men også af  gadeinventar. Find inspiration her på siden eller kontakt os på telefon 70252585.