• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Multibrand showroom i Bella Center

Meget stort multibrand showroom i Bella Center, hvor der er 11 forskellige brands, adskildt af bla. rumdeler stativer med gardiner, store lyskasser og podier med mannequiner.

Showroom i Bella Center.

Stort multi Brand showroom i Bella Center med 11 forskellige brands er netop åbnet i forbindelse med CIFF messen.

De 11 forskellige brands er adskilt af høje lette rumdelere med transperante gardiner, store lyskasser eller podier med mannequiner og deko effekter.

Showroomet som er på 679 kvm. er beliggende på 2 sal (B1-202-206)

Projektet blev gennemført på ca. 6 uger fra bestilling til den endelige levering – hvor der naturligvis var korte beslutningsprocesser for at det hele kunne lykkedes.

Stort set alt i showroomet er special lavet til lokalet. Herunder den ca. 5 Meter lange serverings- / Bar disk, rumdeler stativerne, showroom stativerne og mannequin podierne.

Det store showroom havde også brug for nyt lys og her er der leveret ca. 200 Meter lys skinner og ca. 350 stk. nye hvide spots.

De største 2 sidet lyskasser har en størrelse på ca. 250*250 cm. så de giver et vanvittigt godt blikfang.

Det store indgangsparti, præsentere flere af showroomets brands på special lavede mannequin podier, og i baggrunden bydes du velkommen af den store flotte serveringsdisk som også bruges til hyggelige samtaler under messen.

Kontakt European Mannequins & Retail Design hvis du også overvejer at lave om i dit showroom eller i din butik. Intet projekt er hverken for stort eller for lille.

Det store multi brand showroom med 11 forskellige brands er adskilt af lette rumdeler stativer med transperante gardiner, store lyskasser samt udstillings podier med mannequiner.

Stor butiksdisk / serveringsdisk

Stor special lavet serveringsbar / disk som er næsten 5 meter lang og indrettet med skuffer og låger. Fronten og siderne har fået fræset riller for at bryde udtrykket.

Multibrand showroom i Bella Center

Indgangspartiet til showroomet præsentere flere af de aktuelle brands på udstillingspodierne og den store bar i baggrunden byder dig velkommen.

Meget stort showroom i Bella Center

Det store showroom har en meget stor glas facade og her er bl.a. anvendt gardiner, mannequiner og store lyskasser.

Showroomet er opdelt i mange små enheder

Det store showroom har 11 forskellige brands, og de er bl.a. adskildt fra hinanden med rumdeler stativerne med transperante gardiner, mannequin podier og lyskasser.

Stor serverings disk / bardisk

Den store special lavede serveringsdisk / Bar disk er næsten 500 cm lang og den er indrettet med skabe hvor indholdet er skjult bag lågerne.