• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Sascha - mannequin med make up

Stilistisk mannequin med make-up.

Smuk og feminin udstråling.

  • stilistisk dame mannequin med make up
  • stilistisk dame mannequin med make up

Køb de stilistiske mannequiner Sascha her i webshoppen

Stilistisk mannequin m. makeup

Stilistisk mannequin, Smuk og feminin med make-up.

Sascha er en flot stilistisk dame mannequin med make-up, som fås i 6 forskellige modeller. Derved er det muligt at skabe lidt variation og “bevægelse” i butiksvinduet eller inde i butikken.

Mannequinen har aftageligt hoved, så det er muligt at bruge hende også som hovedløs og dermed sætte tøjet i fuld fokus. Ønskes et andet hoved til mannequinen, er det muligt at købe andre hoveder at sætte på.

Vi har et bredt sortiment med forskellige typer af hoveder – stilistiske både med og uden makeup,  abstrakte og naturalistiske.

Som standard leveres mannequinerne i den råhvide farve og med make up. Det er også muligt at købe denne mannequin uden make up og i anden farve.

Sascha er en mannequin, som vi har liggende på lager. Den leveres med en rund fodpladesæt, hvor der medfølger både leg og foot spike.

 

Stilistisk mannequin m. makeup findes i 6 positioner og der findes endvidere 4 andre mannequiner med samme type makeup. Kombinere derfor de forskellige positioner og forskellige mannequin ansigter for så får du en mere levende gruppe.  I princippet kan de jo betegnes som veninde gruppen.

Mannequinerne i denne serie er udviklet i størrelse 38 og derfor perfekte til det Skandinaviske / Danske marked.

mannequiner med makeup

Der findes 6 forskellige hoveder med make-up som kan kombinere med de 5 forskellige positioner i størrelse 38. Unik koncept til det Skandinaviske marked. Den ene model er beregnet til parykker.

Moderne mannequin med make-up i størrelse 38

Unik og flot Stilistisk mannequin nm. makeup i størrelse 38. Se også hendes 4 andre søstre med makeup  som med en fordel kombineres med denne mannequin.

Stilistisk mannequin m makeup

Stilistisk mannequin m. makeup

mannequin i str. 38 med støbt hår

Den feminine mannequin vist uden makeup

feministisk mannequin i grå overflade

Mannequinen er malet i en special farve – stort set alle farver i alm glans tilbyde mod et tillæg på 400,- kr., så du kan få lavet din helt unikke konceptfarve på dine mannequiner.

Forskellige mannequiner med samme type makeup

Forskellige typer mannequiner i størrelse 38 hvor de 6 krops positioner kan kombineres med de forskellige typer hoveder. Alle mannequinerne har samme type makeup.