• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Moderne hvid reol til butik

Moderne hvid reol til butik.

Denne moderne reol kan kombineres af de to størrelser som du måtte ønske, eller de kan anvendes enkeltvis. Reolen kan leveres i hvid eller i sort og hylderne kan leveres i alle farver, direkte fra vores malerafdeling.

  • Reol til butik anvendt til fokus område med mannequin

Moderne hvid reol til butik.

Denne moderne reol kan bestykkes helt som du ønsker, af hylder, sidehæng, to slags fronthæng, og kan leveres i to størrelser og i farverne hvid og sort.

Hylderne kan mod et mindre tillæg leveres i præcis den koncept farve du måtte ønske dig.

Reolerne kan anvendes enkeltvis eller bygget sammen i de to størrelses kombinationer som du måtte ønske det.

Modul størrelserne er enten 68 cm., eller 136 cm. moduler, og reolerne er ca. 252 cm. høje med stilfødder og kan nemt samles af gavlene og mellem stykkerne som sidder i top og bund.

Reolerne kan som standard bestykkes med hylder i hvid eller sort plader (eller malet i den farve du måtte ønske mod et mindre tillæg). med sidehæng og med fronthæng eller Z-hæng som anvendes på varebomme.

Reolerne er meget fleksible og tilbehøret kan placeres med intervaller på 5 cm. i højden, så du bestemmer helt selv de højder som dine ophæng eller hylder skal placeres i.

Vi har kunder som har fået monteres store logo plader i reolerne så dette vil være muligt, hvis det ønskes.

 

Reolerne vil være flotte at placere mellem traditionelle vægsøjler – se eksempler på hvide vægsøjler hvor tilbehøret (hylder, ophæng, fronthæng m.m.) fra reolerne kan anvendes på vægsøjlerne og omvendt. SE MERE HER:

Du kan også se det hvide butiksinventar på nogle tyndere / smallere vægskinner. SE MERE HER:

Flot reol system til butikker
Flot reolsystem til butikker
Reol til butik anvendt til fokus område med mannequin
hvid butiksreol
Flot Jeansområde med jeansreol og flotte stativer
Salgsreol anvendt i shop med logoplade

Eksempel på reolsystem som er sammensat af 2 bredde moduler og 3 smalle moduler. På forsiden af reolen er der anvendt et stort logo.