• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Koncept butik indrettet med butiksinventar fra European Mannequins & Shop

Koncept butik i Norge: Butikkens unikke koncept er udviklet i samarbejde mellem kunden, indretningsarkitekter og European Mannequins & Shop, og kæden vil i løbet af den kommende tid renovere deres mange herrebutikker med dette flotte butiksdesign.

Konceptbutik hvor mannequinerne præsenterer de nye varer.
Indretningskonceptet er specieludviklet til Brandstad.

Koncept butik indrettet i Hamar – Norge.

Butikskonceptet er udviklet i et samarbejde mellem kunden, indretningsarkitekter og European Mannequins & Shop og dette samarbejde har resulteret i den færdige konceptbutik.

Konceptindretning af herre butikker, er en af vores kompetencer, når det gælder butiksindretning og butiksdesign. Når vi indretter en herremode butik, tager vi udgangspunkt i dine ønsker og tilføre ideer, der er gennemprøvede butiksindretnings løsninger.

Indretning af koncept butikker er dog ofte et samarbejde mellem mange faggrupper, alle med deres speciale indenfor butiksindretning. Særligt store konceptindretninger, kræver et team af holdspillere.

Butiksindretning af denne type kræver et godt overblik og du vil under hele indretnings processen, modtage opdaterede 3D tegninger, så du kan vurderer konceptets butiksdesign.

Denne koncept butik er den første i rækken af mange som vil blive indrette i henhold til konceptguiden.

Mannequinen som er anvendt i dette koncept er Christian – se mere her: Mannequin Christian