• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Butiksindretning til herrebutik

Butiksindretning til herrebutik med mange speciel produkter kunne leveres og monteres indenfor 4 uger.

  • Butiksindretning til herrebutik.
  • Indretning af butik.
  • Theo mannequin serie i herrebutik.
  • Stående mannequin dukke Theo.
  • Herrebutik Grå Herre mannequin, mannequinpodie. Butiksindretning

Indretning af butik med herretøj

Denne flotte butik er indrettet med væginventar systemet Flexi for Brdr. Simonsen i Nørrebro Bycenter. Anders og Christian Simonsen er indehaverne af denne herretøjsbutik, der inden for kort tid skulle have leveret og monteret nyt butiksinventar. Tidsrammen for projektet var meget kort, da der var under 4 uger fra det første møde med opmåling af lokalet til den færdige levering og montering.

Flexi er vores prisbillige vægsøjle system. Butikken er indrettet med mange specielbygget elementer, der i kombination med standard butiksinventaret har givet dette flotte resultat. Nogle steder er vægsøjlerne anvendt direkte på væggene, hvor andre steder er de implementeret i de nøddebejdsede listevægge.

Nøje udvalgt mannequin serie

Enhver indretning af butik kræver den rette mannequin serie.

Butikken har fået leveret abstrakte herre mannequiner i en grå farve. Mannequin serien hedder Theo og bruges ofte til præsentation af nutidig stilfuld mode. Theo fås i 2 forskellige stillinger og er som standard leveret i en flot moderne mørkegrå farve. Mannequin dukken kan fås fra 1.795 kr. ekskl. moms og er lagerførende. Serien kan males og lakeres efter ønske i en af vores 700 forskellige farver.

En lagerførende samarbejdspartner

European Mannequins & Retail Design er lagerførende med et meget stort udvalg af butiksinventar, butiks diske, stativer og mannequiner. Det betyder vi kan levere komplette løsninger på kort tid, og endda specielbygge elementer, som passer udelukkende til din forretning.

Vi kan leverer vores mannequiner og butiksinventar i stort set alle farver, direkte fra vores egen malerafdeling. Det betyder maleren kan tage varerne direkte fra eget lager helt uden ventetid.

Vil du høre mere om indretning af butik?

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne. Vi tager gerne et møde eller en samtale, hvor vi ser hvordan vi kan hjælpe dig med indretning af din butik.