• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Indretning af butikken skaber en fantastisk planløsning for både dame- og herreafdelingen.

Indretning af butikker, skal give et eksklusivt udtryk som afspejler butikkens profil, men samtidig skal systemet være fleksibelt så indretningen hurtigt og nemt kan ændres.

Butiksinventar - koncept butik

Indretning og butiksinventar til koncept butik

Indretning af butikker med butiksinventar fra European Mannequins & Shop.

Ved indretning af butikker, er en meget vigtig del af butikkens succes, den store fleksibilitet som kan være med til at forandre butikkens udtryk, og dermed give kunderne indtryk af, at butikken er dynamisk og at der hele tiden modtages nye varer.

Butikken er indrettet med butiksinventar systemet “FLEXI”, hvor der er anvendt bagplader i forskellige overflader. Der er anvendt træ finerplader, tapetserede plader og malede plader. Forskelligheden er med til at underbyggede de forskellige tøjbrands områder, og for at kunderne tydeligere oplever de forskellige universer.

Alt tilbehøret til butiksindretningen er lavet i børstet rustfrit stål, som giver et eksklusivt udtryk og som ikke bliver ridset på samme måde som malede ophæng og fronthæng.

Butikken har store udstillingsområder med catwalks fyldt med mannequiner, og der er endvidere udstilling i alle de forskellige tøjbrands områder med både mannequiner og på tv-skærme.

Se flere oplysninger om inventar systemet FLEXI med bagplader: Butiks indretning med bagplader

Se flere oplysninge om inventar systemet uden bagplader: butiksinventar FLEXI

Kontakt os for en uforpligtigende snak omkring indretning af din butik.

I butiks konceptet er der anvendt følgende mannequiner:

Herremannequinen: Mannequin Christian

Damemannequinen: Naomi dame mannequin