• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Herrebutik i Odense

Herrebutikken Allan Risumfeldt er indrettet med Black-Line inventar systemet, hvor der er blandt andet er anvendt butiksreoler, sort væginventar med glashylderl og andet tilbehør. Salgsborde med depot / opbevarings moduler.

  • Skuffemøbel anvendt under salgbord

Herrebutik i Odense

Butikken er en veletableret herrebutik som har ligget centralt i Odense i mange år.

Denne flotte herrebutik er ny-indrettet med Black-Line inventar systemet. Butikken har nu fået et noget yngre udtryk, så den nu er klar til de kommende år med en ny profil.

I butikkens stue-etage er den store afdelingen med skjorter, bukser og jakkesæt er butikken indrettet med både det sorte vægsøjle system og reolsystemet som begge bruger det samme type tilbehør som glashylder og sorte hylder, sidehæng, fronthæng / Z-hæng og varekroge.

I den mindre afdeling for det mere casuelle og eksklusive tøj er der anvendt sorte hylder i systemet.

Salgsbordene anvendes sammen med depot reolerne med 2 skuffer som bruges til lager og som indskudsbord.

Se mere til Black-Line sortimentet her:

Ud over standard sortimentet tilbyder vi naturligvis også special produkter og det er der også anvendt i denne butik.

Overvejer du også at lave om i din butik, eller vil du åbne en ny butik ?. Så kontakt os, da vi er lagerførende af et stort og bredt sortiment af butiksinventar til hurtig levering.

Vi har naturligvis også et stort sortiment af butiks mannequiner, torsoer m.m.

Vores egen malerafdeling med speciale i maling af mannequiner og butiksinventar tilbyder over 1000 forskellige NCS og RAL farvekoder.

Glashylderne i matterede overflade giver et lækkert og eksklusivt udtryk. Det sorte inventar står flot til den blå Paul & Shark farve som væggene er malet i.

Det sorte inventar system er anvendt på væggene mens salgsbordet og depot møblet / skuffe møblet er anvendt som lager under bordet.