• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Butiksreoler med skuffer

Reolsystemet kan sammenbygges med de antal moduler og i de 2 størrelser som du måtte ønske. Skuffe / opbevaringsmøblet med henholdsvis 1 eller 2 skuffer kan anvendes i reolsystemet.

  • opbevaringsmøbel - lagermøbel med 2 skuffer
  • Opbevaringsmøbel med skuffe til butiksreol

Butiksreoler med skuffer

Fleksible butiksreoler hvor der kan anvendes skuffe-/ lagermoduler.

Skuffekasserne findes i hvid og sort overflade men kan også leveres mod et gebyr i alle NCS- eller Ral farvekoder (mere end 2000 forskellige farver, hvoraf det ene helt sikkert vil passe til dit koncept).

Skuffe kasserne har følgende mål.

Dybde på 49 cm. Højde på 52 cm. inkl. hjul og bredden er enten 66 cm. for modulet med 1 skuffe eller 134 cm. for modulet med 2 skuffer.

Skuffe modulerne kan anvendes i reolsystemet men også som lager enhed under salgsborde eller langs væggene under det hængende inventar.

Se mere til reolerne på dette link:

Reolerne er lagerførende og der kan anvendes sorte og hvide hylder. Vi har endvidere mulighed for at levere ege hylder til systemet.

Sektionerne af de brede og smalle moduler kan sammenbygges helt efter dine ønsker, se nedenfor et eksempel fra modemessen med sammenbygning af 13 moduler.

Opbevaringsmøbler til reolsystemer og som fritstående

Skuffe modulerne findes i hvid og sort og i de 2 viste størrelser. Modulerne anvendes til lager opbevaring og kan ud over at bruges i reolsystemerne også anvendes som fritstående moduler langs vægge eller under salgsborde.

Reolsystem vist med skuffemoduler. Reol til butikker

Det hvide reolsystem vist med de smalle skuffe moduler.

Butiksreoler anvendt i ny meget stor mega store butik med mange brands.

Meget stor multi Brand store på ca. 600 kvm. med mange forskellige brands. Reolsystemet er her vist uden skuffe- / lager skuffe modulerne.

reol moduler sammen bygget - her 13 moduler

Reol systemet anvendt på modemessen hvor der var rigtig mange sektioner som var sammenbygget.