• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Butiksinventar eksklusiv herrebutik

Eksklusiv herrebutik indrettet med store podieborde, rustikke borde, indskudsborde i sort med egetræ samt minimalistiske sorte tøjstativer på gulvet samt sort væginventar på væggene.

Butiksinventar eksklusiv herrebutik

Flot og eksklusiv herrebutik som er indrettet med sort væginventar med egetræs hylder og mange special lavede elementer.

Store podieborde, i den ene afdeling og rustikke salgsborde i en anden afdeling. I et tredje område er der anvendt sorte indskudsborde med egetræes bordplader.

Vores egen maler afdeling tilbyder mod et mindre gebyr at male dine hylder, bordplader og bundplader og mannequiner i præcis din koncept farve hvis du måtte ønske dette.

Hvis du vil se mere til det sorte væginventar fra vores Black-Line sortiment så kan du se mere her – Tryk her:

Se eksempler på de minimalistiske tøjstativer ved at trykke her: 

Se eksmepler på sorte standard butiksdiske her:

Se eksempler på salgsborde i sort med egetræs bordplader:

Se mere til det sorte butiksinventar / væginventar her:

Overvejer du at købe nyt butiksinventar som skal anvendes i et lille område af butikken, til hele din butik eller til et nyt shop in shop område så har vi et stort udvalg af lagerførende minimalistk butiksinventar. Kontakt for et uforpligtende sank og tilbud. Vi har mange eksempler fra forskellige leverancer og forskellige brancher.

Vi har udover vores store sortiment af lagerførende butiksinventar også et meget stort udvalg af butiks mannequiner som vi ligeledes kan tilbyde at male i præcis den koncept farve du måtte ønsker eller du kan få afsendt fra dag til dag hvis du kan bruges vores mannequiner som ligger i standard farve.

Butiksindretning med podieborde og flot væginventar

Store flotte special lavede podieborde og sort væginventar med egetræes hylder

flotte salgsborde og tøjstativer

Flotte sorte indskudsborde med egetræes bordplader. Minimalistiske tøjstativer

Rummelige prøverum og special lavede rustikke salgsborde

Flotte prøverum placeret i hjørnet af butikken. Store rustikke salgsborde.

Eksklusiv herrebutik med podieborde og sorte stativer

Butiksinventar til eksklusiv herrebutik. Store special lavede podieborde samt væg og gulvinventar fra Black-Line butiksinventar sortimentet.