• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Butiksindretning med runde borde

Butiksindretningen er skabt i samarbejde med kunden, hvor de store hvide runde salgsborde i forskellige størrelser sammen med de sorte runde loftlamper – blev nogle vigtige elementer i indretningen.

Butiksindretning med runde borde.

Butikken er blevet indrettet med butiksinventaret fra European Mannequins & shops standard sortiment, hvor de runde salgsborde i forskellige størrelser er blevet et vigtigt speciel element.

Butiksdesignet er lavet til Modecentret i Randers, hvor vi sammen med ejeren skabte de elementer som kunne fuldenede den samlede indretning som passer til butikkens kundesegment.

I butikken er der anvendt forskellige elementer, former og farver, som allesammen er med til at skabe et behageligt og spændende salgsmiljø for såvel kunder som personale.

Butikken er blandt andet blevet indrettet med butiksinventar systemet FIRST: se mere her: Butiksinventar systemet FIRST

Butikken har endvidere anvendt design mannequinen F-Collection i hvid højglans i mange af deres udstillinger. Se mere her: Design mannequin

European Mannequins & Shop tilbyder Skandinaviens bredeste sortiment af butiksmannequiner som vi kan afsende indenfor få dage.