• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

butiksindretning i Kastrup Lufthavn

Meget flot varehus / Multibrand Store indrettet i Kastrup Lufthavn. Butikken er indrettet med de fleksible vægreoler fra Black-Line sortimentet. Forskellige tøj stativer og salgsborde samt Bio-mannequiner fuldender det lækre udtryk.

 

Butiksindretning i Kastrup Lufthavn

Butikken er indrettet med butiksinventar fra hovedsageligt Black-Line sortimentet og der er anvendt Bio Mannquiner i udstillingen.

Langs væggene er der anvendt de meget fleksible reolsystemer, som kan sammensættes med de antal som passer til dit lokale eller til dit design. De to modul bredder på henholdsvis 68 cm. og 136 cm. kan kombineres efter dine ønsker. I denne flotte butik er der hovedsageligt anvendt 136 cm. modulet. Se mere om de flotte butiksreoler her: eller kigger du efter Jeans Reoler, så se mere om dem i dette link.

I indgangspartiet er der anvendt salgsborde / indskudsborde med 1 stort bord i midten og 2 lavere borde som er skudt ind i hver side af det store bord.

Der er anvendt forskellige typer tøj stativer fra Black-Line sortimentet i butikken. Der er anvendt t-stativer, fronthæng stativer, traditionelle bøjlestativer samt stativer med hylder.

Bio Mannequiner:

Bio Mannequinerne er produceret af Bio-harpiks og naturfibre – Se mere til dem her.  

Ombygning af din butik eller showroom.

Overvejer du også at lave om i din butik eller showroom så kontakt os, da vi ud over vores store sortimenter af sort og hvidt inventar også får produceret special løsninger til vores kunder. Vores standard inventar systemer: Black-Line og White-lInie er lagerførende og kan sendes indenfor få dage.

Ønsker du eksempelvis hvide bordstel med en bordplade i en special farve, så kan vores egen malerafdelinge indenfor få dage sørge for at bordpladen males i din ønskede farve. (tillægs gebyr).

Alle vores mannequiner kan ligeledes mod et mindre gebyr blivet malet i præcis den RAL eller NCS farvekode som du måtte ønske.

Ny indrettet butik i Kastrup Lufthavn. Butiksinventar fra European Mannequins Retail Design.

Reol systemet fra Black-Line sortimentet og design tøj stativer i 2 varianter (stativ med hylder og stativ til bøjler).

Reolsystemet som er anvendt hele vejen rundt langs ydervæggene er meget fleksiblel og kan leveres i lange længder som det kan ses på billedet ovenfor.