• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Butiksindretning i Ålborg

Marta De Chateau er åbnet i Ålborg med hvidt væginventar og sorte salgsborde og stativer.

  • Butiksindretning i Ålborg med hvidt væginventar.
  • Fleksibelt væginventar i hvid overflade anvendt i ny modebutik
  • Hvidt væginventar og sorte indskudsborde
  • Siddende sort mannequin anvendt med flot butiksinventar i hvid overflade med lameller.
  • Fronthæng stativ har kunden valgt at stille på gaden

Butiksindretning i Ålborg

Butikken er indrettet med hvidt væginventar med stor fleksibilitet, sorte indskudsborde, sorte tøjstativer og en flot hvid disk med lameller på fronten.

Store prøverum, hvor kunderne har god plads til at prøve de lækre kollektioner.

Hvid salgsdisk med ege-lameller på fronten af disken.

Væggene er bestykket med white-line væginventaret hvor der både er hylder, sidehæng og fronthæng. I nogle af sektionerne er der anvendt ege-lameller for at bryde væggenes udtryk og for at skabe stemning.

Butikken har anvendt sorte moon mannequiner og torsoer i mat sort overflade.

Overvejer du også at lave om i din nuværende butik eller skal du åbne ny, så kontakt os da vi har et stort udvalg af forskellige inventar systemer i forskellige prisniveauer som vi er lagerførende med. Vi kan derfor levere hurtigt og med konkurrencedygtige priser.

Ønsker du yderligere oplysninger om mannequiner i specielle farver så kontakt os på mail@emshop.dk eller på tlf. 70252585 da vi har egen malerafdeling og derfor kan tilbyde mannequiner i alle farver. Tillægget er afhængig af hvilke overflader du måtte ønske. En ny standard mannequiner fra vores lager vil tillægget typisk være fra kr. 400,- for at få den malet i en standar farve.

Vægsystemet kan du se mere til her:

Sortimentet af White-Line kan du se mere til her:

Hvis du ønsker gadeinventar har vi et stort udvalg i sort overflade, og der findes også et hvidt gadestativ og et hvidt gadebord i vores sortiment. Til butikscentre vil mange af vores tøjstativer kunne anvendes ved at der monteres hjul på dem. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Hvidt væginventar hvor der er anendt lameller i nogle af sektionerne. I væginventaret kan der anvendes glashylder, hvide, sorte eller malede hylder, sidehæng, fronthæng og Z-hæng + varekroge. Indskudsborde leveres i hvid og sort overflade eller i malede overflade.