• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Hannah - stilistisk mannequin med make-up

“Hannah” dame mannequin med make-up fås i 7 forskellige positioner, som derved giver mange kombinations muligheder, der skaber blikfang og “bevægelse” i butiksvinduet eller i butikken. Hovedet på mannequinerne er aftageligt og kan erstattes af en medfølgende cap.

  • Standard farven på disse mannequiner med make up er råhvid
  • Mannequinen med make-up leveres med en rund fodplade og et spikesæt til både fod og læg.
  • Damemannequinen fås i forskellige modeller i både stående og siddende positioner

Køb vores mannequin Hannah med make-up her i webshoppen

“Hannah” dame mannequin med make-up er en super fin stilistisk dame, der fås i 7 forskellige modeller, hvilket gør det muligt at skabe variation og “bevægelse” i butiksvinduet eller i selve butikken. Hovedet på denne mannequin er aftageligt og kan erstattes af en medfølgende cap. Det er også muligt at købe andre typer af hoveder til denne serie og derved forandre udtryk. Her kan vi blandt andet tilbyde andre stilistiske hoveder som her på denne dame manne mannequin, eller de mere abstrakte hoveder eller hoveder i vintage look .

Alle mannequinerne ligger på lager og i standard farven råhvid. Ved køb af denne mannequin medfølger en rund glasplade med både foot og leg spike. Vores mannequiner fås også i andre ønskelige farver.

Til denne kollektion af mannequiner, vil det også være muligt at stille den sammen med andre kollektioner af mannequiner med make-up. Der findes 5 forskellige kollektioner i den lyse farve med make-up.

Pris for denne mannequin fra kr. 2.994,-/stk.

Flotte butiksmannequier
flotte mannequiner med konfirmationskjoler
Forskellige mannequiner med samme type makeup

Flotte mannequiner med make-up i størrelse 38. Kombinere hovederne med de 6 forskellige krops positioner. Der er anvendt samme type make- up på alle sammen.