• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

christy - Dame mannequin hovedløs

Dame mannequin serie i tidløst og simpelt design med elegante og feminine poseringer. En mannequin der er rigtig populær.

  • Mannequin dame i hovedløs design. Findes i flere positioner og kan omlakeres til andre ønskelige farver.

Mannequin dame – Christy

Christy er en af vores high-end mannequin kollektioner, der kan anvendes på på flere forskellige måder. Serien er en headless dame serie bestående af flere forskellige positioner, derved er det muligt at lave små eller store grupper af mannequiner med variation og “bevægelse”.

Til denne mannequin kan også købes forskellige hoveder, som let monteres på mannequinen. Sortimentet af hoveder består af mange forskellige stilarter, hvor der frit kan vælges mellem stilistiske med og uden make up, abstrakte og “vintage look”. Sortimentet af hoveder udvides løbende og tilpasses tidens og modens trends.

Ved valg af denne mannequin fås en fleksibilitet og mulighed for afveksling. En holdbar og tidsløs løsning til din butiksindretning.

Ønsker man at bruge mannequinerne til udstilling på gaden, har vi udviklet et helt specielt og stabilt mannequin gadestativ.

Mannequinerne i denne serie leveres incl rund glas fodplade og spike-sæt.

Nedenfor er mannequinerne vist i specielfarve og med metalfodplader, som er ekstra tilvalg.

Der findes naturligvis også en herre kollektion til denne flotte serie, så har du ønsker om at have både dame og herre mannequiner i din butik, som har den optimale størrelse, så er dette godt valg.

Christy kollektionen leveres i størrelse 38, mens herre kollektionen vil være i størrelse 52

High quality mannequin size 38
European Mannequins size 38, headless
Mannequiner fra European Mannequins brugt til præsentation af nye designs.