• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

Pierre - herre mannequin med vintage hoved

Herre mannequin fås i 5 forskellige positioner. Hovedet på mannequinerne er betrukket med stof og giver et “vintage look”. Det er aftageligt og kan erstattes af en medfølgende cap. Som standard fås mannequinen i farven råhvid, men kan omlakeres til anden ønskelig farve.

Køb vores abstrakte mannequiner Pierre her i webshoppen

Herre Mannequin med vintage look

Denne herre mannequin med “vintage look” leveres som standard i farven råhvid. Det er muligt at få mannequinerne omlakeret til anden ønskelig farve. Se fx. den flotte grå mannequin med Vintage look https://europeanmannequins.com/herremannequin-pierre-grey/. Hovederne på mannequinerne er aftagelige, hvor vi kan tilbyde andre typer af hoveder til denne serie. Det kan være  stilistiske eller andre abstrakte hoveder. Alle mannequiner har vi liggende på lager og leveres med en rund glasfodplade med både foot- og legspike. Priserne for denne herre serie er fra kr. 3.094,-/stk.

Pierre er en mannequin fra vores Head & Body serie som består af 4 herre mannequiner samt 7 dame mannequiner.
Denne serier udmærker sig med at kunne benyttes som hovedløs og samtidig med at det er muligt at tilkøbe forskellige hoveder, alt efter hvilken stil man ønsker.                         Den passer derfor perfekt netop i din butiksindretning.