• da
    • de
    • en

Ring til os på (+45) 70 25 25 85

 

Pr. 1/8-2021 vil der komme prisstigning på mannequiner og inventar.

Dette skal ses i lyset af stigende råvarerpriser og stor stigning i transportomkostninger.

Velkommen til European Mannequins

European Mannequins er din leverandør af mannequiner, butiksinventar og alt hertil. Vi har et kæmpe udvalg af lagerførende mannequiner af allerhøjeste kvalitet og inventar til din butik. Uanset om du har været på banen i mange år, eller du først nu er ved at starte op, har vi det du går og mangler i din butik.

Er du ved at skulle lave om, eller er du blot ved at åbne en hel ny butik, kan vi hjælpe dig med indretningen. Vi har kvalificeret medarbejdere, som kan udarbejde et 3D tegningsforslag til din butik. Butiksindretningen går hånd i hånd med nyt inventar og mannequiner, og vi hjælper dig gerne med din butik.

Lagerførende mannequiner

Her hos European Mannequins er vi lagerførende. Det betyder vores mannequiner og butiksinventar leveres hos forskellige forhandlere rundt omkring i Danmark og Europa. For dig betyder det også, at vi kan levere direkte til din dør, uanset om det drejer sig om kædekoncepter eller mindre butikker. Vi har mulighed for at sende vores produkter direkte med kort varsel.

Mere end 700 forskellige farver og overflader

Hos European Mannequins har du mulighed for at få udvalgte varer leveret i mere end 700 forskellige farver. Da vi har vores egen malerafdeling, kan en stor del af vores sortiment vælges i mere end én farve.

Vores rige sortiment bestående af mannequiner, butiksinventar og tilbehør, kan leveres i præcis den farve du ønsker. Det betyder, du har mulighed for at differentiere din butik i forhold til dine konkurrenter.

Er det mannequiner du er på jagt efter, kan vi bl.a. byde på HANNA, som er en stilistisk og smuk mannequin serie, der kan fås i råhvid med og uden makeup, samt i grå. HANNA kan også males i én af de 700 forskellige farver, så hun passer ind i din butik. Hovederne på HANNA er udskiftelige, og leveres med glasplade samt fod og leg spike. Prisen starter fra 2.894 kr. ekskl. moms.

Du kan nu få det moderne udtryk, som din butik fortjener.

Emmy basic mannequin kan leveres i 5 forskellige positioner

European Mannequins  & Retail Design tilbyder et stort udvalg af inventarløsninger og mannequiner med levering direkte fra vores lager og egen malerafdeling.

Vi leverer et stort antal special produkter, så kontakt os hvis du har specielle ønsker.

Følg os på de sociale medier

Butiksindretning med valnød

Eksklusivt indrettet butik med mange special møbler i bl.a. Valnød træ og Rustfrit metal / glas.

Mannequiner præsenteret på CIFF

Stort og bredt mannequin sortiment, hvor alle modeller mod et mindre tillæg kan omlakeres i vores egen malerafdeling i præcist den farve som passer til dit koncept. Vi leverer også special modeller til koncepter.

Butiksinventar med flot disk

Moderne butik indrettet Black-Line butiksinventar systemet og hvor den sorte butiksdisk har fået monteret lameller på fronten.

Inventar til butik i sort overflade. Butiksinventar. Butiksindretning i sort.

Butiksinventar systemet Black-Line. Inventar system hvor alt er i sort overflade. Kombiner evt. med malede bordplader, hylder og bundplader.

Shop in shop inventar til tøjbutik

Eksempel på et Fokus område / soft shop område med reoler, stativer og salgsborde.

Inventar til butik i hvid. Hvidt butiksinventar. Butiksindretning i hvid.

Butiksinventar fra systemet White-Line hvor alt er hvidt. Lav evt. et tilvalg af malede bordplader, hylder eller bundplader til stativerne.

Inspirations billede af shop in shop

Soft shop forslag, med sort inventar fra Black-line butiksinventar sortimentet.

Shop in shop forslag

Butiksindretning: Shop forslag tegnet med udgangspunkt fra White-Line sortimentet med malede hylder m.m.

Butiksinventar i hvid overflade- shop in shop

Shop in shop forslag med butiksinventar fra White-Line inventar sortimentet.

Salgsreol anvendt i shop med logoplade

Reol systemet fra Black-Line inventar systemet er anvendt i denne shop in shop som er beliggende i Magasin på Kgs. Nytorv.

Sort butiksinventar anvendt i stor ny butik i indre København

Trendy og nyskabende butik koncept udviklet af Censuum Copenhagen. Reolsystemer, stativer m.m. er levere fra vores Black-Line inventar system

Reolsystemet fra Black-Line systemet er anvendt i dette spændende shop univers hvor hvert tøjmærke får deres eget område.

Vil du gerne holdes opdateret?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra European Mannequins.